For den bedst mulige gæsteoplevelse med IXI

Ønsker du at tilføje en stilren og behagelig atmosfære i din café, bar eller restaurant, så er IXI bestemt noget for dig. Dine gæster vil opleve en varm belysning og samtidig modtage den bedst mulige service og gæsteoplevelse. Dine gæster vil føle sig forkælet!

Altid nemt at bestille

Dine gæster behøver blot at vende IXI, og dit personale vil se ud fra det røde lys, at gæsterne ønsker at blive betjent.

Dine gæster kan nyde deres middag uden at blive forstyrret

Nu er der ikke længere behov for, at dine gæster må hæve armen og søge dit personales opmærksomhed. Dine gæster kan i stedet nyde deres middag, uden afbrydelse og forstyrrelser, og blot vende IXI når de ønsker betjening.

Dårlig kundeservice er den største irritationsfaktor blandt gæster i restaurantionsbranchen, og denne irritation kan du nu vælge at være foruden!

Mere opmærksomhed for dine gæster

Dit personale behøver ikke længere bekymre sig om, om de har glemt eller overset nogle gæster. For med IXI er dit personale ikke længere i tvivl, da de med hjælp fra IXI kan skabe overblik med et enkelt blik. Dette giver dit personale ro og tid, til at give den enkelte gæst den fulde opmærksomhed som de fortjener.

Atmosfærisk belysning

IXI bordlamper er mindst lige så atmosfæriske som stearinlys eller olielamper.
Et plus er endda, at du og dine gæster ikke risikerer brand, sod eller vokspletter. Dette er endnu en god grund til hvorfor, at IXI er et perfekt alternativ som valg af belysning.